Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


 

Lehdistötiedote

Lähetetty 19.11.2012

 

Joulupukin voi nyt tavata mökillään Espoon Korpilammella.

 

Kaikkihan tuntevat Joulupukin, joka on lähtöisin Korvatunturilta. Mutta kun työt Joulupukin pajalla, Napapiirillä on tehty, Joulupukki tonttuineen lomailee mökillään Espoon Korpilammella henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa, luonnon keskellä. Pukin tonttuineen voi nyt tavata joulupukin piilopirtillä, jossa pukille voi myös jättää toivomuslistan ja ostaa lahjapuodista tuliaisia kotiin viemisiksi.

 

Santa´s Cottage Korpilampi on yksi Espoon päämatkailutuote kotimaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille. Yhteistyössä ovat mukana Joulupukkisäätiö, Espoon Matkailu Oy, Hotelli Korpilampi sekä Honkalintu Oy. Pääkohderyhmä ulkomailla ovat venäläiset ja kiinalaiset matkailijat, risteilyasiakkaat sekä matkanjärjestäjien ryhmät Euroopasta. Joulupukin mökkiä markkinoidaan lisäksi kotimaisille yrityksille, matkailijoille, päiväkodeille ja kouluille sekä perheiden juhliin. Alue tarjoaa hyvät puitteet virkistyspäiville, eräkokkikursseille ja savusaunatapahtumille.

 

Joulupukki arvostaa ekologista kehitystä: Santa’s Cottage Korpilampi toteuttaa vastuullisen luontoyrityksen tunnusmerkkejä, kannattaa eettisesti kestävää toimintaa ja arvostaa luontoa mm. käyttämällä kierrätettäviä astioita ja materiaaleja toiminnassaan sekä välittämällä luonnon arvostamisen ajatusta myös asiakkailleen.
 

Pukin mökki avaa ovensa matkailijoille joulukuussa

 

Joulukuussa pukin piilopirtti (Santa’s Cottage) on avoinna matkailijoille sekä espoolaisille ja lähialueiden perheille kolmena viikonloppuna. Takan äärellä Joulupukki kertoo tarinoita menneistä kesistä Korpilammella. Pukki sanoo muistavansa hyvin ainakin 150 täällä viettämäänsä kesää, mutta tämän pitemmälle hän ei ole muistelmissaan päässyt, koska nukahtaa aina kesken laskujensa! Tontut touhuavat kodassa nuotion lämmössä, tarjoten paistettua makkaraa, glögiä, pipareita ja mehua.

 

Pukin tonttuineen voi tavata la-su 1.-2.12., 8.-9.12. ja 15.-16.12. klo 15-18.

Hinta: 30 €/ hlö tai perhelippu  60 €.

 

Loppiaisena 4.-6.1.2013 klo 16-19 joulupukki ottaa mökillään vastaan venäläiset joulun viettäjät ympäri pääkaupunkiseutua ja lähialueita.

Hinta: 30 €/ hlö tai perhelippu  60 €. 

Matkustaminen Helsingistä hotelliin:

  • 18 km Helsinki-Vantaan lentokentältä
  • 22 km Helsingistä
  • bussi nro 339 Kampin bussiterminaalista (laituri 14)
  • bussi nro 82 Espoon keskuksesta ja bussi nro 21 Leppävaarasta Hotelli Korpilammelle 
  • Parkkipaikka: Hotelli Korpilammen parkkialue. Roihut opastavat hotellin pihalta riihialueelle. Hotellin vastaanotto opastaa myös Joulupukin luokse. 

 

Lisätiedot: Markku Janhonen, Santa´s Cottage Korpilampi, i[email protected]

ja puh. +358 50 330 8077 www.santascottage.fi